Søndagsmarked

Så starter Lions Søndagmarked i 2018

Lions Søndagsmarked starter igen
søndag den 5. maj 2019

Vi ser frem til at se både nye og tidligere stadeholdere til hyggelige og udbytterige søndage i 2019. Vi holder Lions Søndagsmarkedet på parkeringspladsen overfor Cirkel K tanken (tidligere Statoil).

Søndagsmarkedet havde i 2018 besøg af mere end 525 forskellige stadeholdere, så Lions Søndagsmarked kan tilbyde et meget bredt udvalg af varer for dem der kommer for at finde lige det de mangler på Søndagsmarkedet.

Sådan så det ud  den 3. maj 2015, dejligt solskin og 70 forskellige stader at vælge imellem.
Masser af spændende ting og sager

Hvad er Lions Søndagsmarked
Lions Søndagsmarked er et samarbejde mellem Lions Karlslunde, Lions Tune og Lions Greve og finder sted på parkeringspladsen nord for Greve Midtpunkt Center overfor
Cirkel K stationen.

Man kan møde op søndag morgen med sine effekter og leje en stadeplads. Nogle stadeholdere kommer ganske tidligt (før kl. 6) for at sikre sig lige den plads de ønsker sig. Lions er til stede fra kl. 6.30.

Det koster 150 kr. for en stadeplads svarende til en parkeringsplads. Hvis man har brug for mere plads, kan man leje to pladser for 250 kr. eller tre pladser for 375 kr. Hvis man lejer mere end en plads skal pladserne være sammenhængende.

VIGTIGT: Lions stiller kun pladsen til rådighed.
Borde, stole, parasoller og andre hjælpemidler skal man selv medbringe.

Søndagsmarkedet åbnes officielt for publikum kl. 9 og varer til kl. 14. I åbningstiden er det af sikkerhedsgrunde ikke tilladt at køre i bil på markedet.

Man kan ikke tilmelde sig på forhånd - pladserne tildeles efter "Først til mølle..." princippet.

Der er faktisk ikke noget at betænke sig på - tøm pulterkammeret eller kælderen og lej en stadeplads. Der må sælges alle former for genbrugsartikler og hjemmelavet husflid, som du ser på et almindeligt loppemarked. Salg af nye varer må kun ske i begrænset omfang.
Salg af våben - herunder softguns, samt salg af mad- og drikkevarer er ikke tilladt.

I øvrigt er det kun fantasien der sætter grænser - Vi ses!.
eller - kig forbi og find lige det du står og mangler

Når markedet lukker rydder man op efter sig! Man må ikke bruge Greve Midtpunkt Centers containere til eventuelt affald.

Greves Miljøcenter kan benyttes. Det ligger mindre end 1 km fra markedet lige på den anden side af motorvejen.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende søndagsmarkedet, kan du skrive til Lions Greve:  greve ved lions prik dk

Du kan også læse mere om Søndagsmarkedet på markedsindeks.dk og søg på Alle markedstyper, Region Sjælland og fra Uge 18 og frem til uge 37