Gospelkoncerter

Gospelkoncert 2019

Gospelkoncerten den 20. januar 2019 fik igen et fint forløb. Koncerten blev denne gang sunget af korene GRACE fra Karlslunde Strandkirke, JACOB'S LADDER fra Solrød Frikirke og GREVE GOSPEL SINGERS fra Greve Frikirke.

Gospelkoret GRACE for fuld udblæsning

I pausen under koncerten uddelte Lions Greve to donationer

Bostedet på Vangeleddet fik 5.245 kr. til indkøb af et bord fodboldspil.

Greve Frivillig Mentorkorps fik 5.000 kr.
      Begge modtagere fortalte efter overrækkelsen publikum om deres formål og virke.

Det hele sluttede med blomster til dirigenterne Sarah Moshage, Trine Halse og
pianist Peter Steinvig

Gospelkoncert 2018

Gospelkoncerten den 21. januar 2018 blev som sædvanlig gennemført med medvirken af 3 gospelkor: GRACE fra Karlslunde Strandkirke, JACOB'S LADDER fra Solrød Frikirke og HIGH ON GOSPEL fra Borup.

High on Gospel i øvelokalet

Omega får overrakt 5.000 kr. til deres videre arbejde med misbrugsramte familier i Greve

Gospelkoncert 2017

Lions Greves præsident overrækker 10.000 kr til Marianne fra Demensplejen
i Greve kommune.

Donationen blev omsat til livagtige dukker (drenge,piger, hunde og katte)
til stor glæde for greves demente medborgere.

Gospelkoncert 2016

Gospelkoncerten den 17. januar 2016 var igen en stor succes med glade og tilfredse tilhørere.

I pausen under koncerten fik blinde Arne Christensen overrakt en donation på 10.000 kr. til støtte til hans projekt:
At gennemføre Arctic Circle Race skiløbet i Grønland som den første blinde skiløber i verden

Arne Christensen fortæller om sit projekt om at være den første blinde skiløber til at gennemføre Arctic Circle Race på Grønland d. 1. - 3. april 2016. Præsident René Milo lytter interesseret.

Den 18. januar 2015 var en solid succes med mange begejstrede tilhørere.

Alle tre kor fik bifald af et stående publikum, og begejstringen
ville næsten ingen ende tage efter det sidste indslag,
hvor alle tre kor sang sammen.

Selvfølgelig blev de belønnet med ekstranummeret
Amazing Grace med Trine Halse fra Grace som solist.

Gospelkoret Grace fra Karlslunde Strandkirke

Gospelkoret Jacob's Ladder fra Solrød Frikirke

Gospelkoret Njoy Singers fra Greve Frikirke

I pausen fik Tine fra Dansk Blindesamfunds Hundeførerordning overrakt 10.000 kr. til uddannelsesprogrammet for træning af førerhunde til blinde og svagtseende